Swerea satsar på Drupal med Google Site Search, lämnar EPiServer

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Swerea väljer en ny Drupal 7 upprättning av Happiness då de överger sin tidigare EPiServer externwebb. Swerea är en svensk forskningskoncern som består av de fem forskningsinstituten Swerea IVF, Swerea KIMAB, Swerea MEFOS, Swerea SWECAST och Swerea SICOMP. Verksamheten riktar sig till branscher inom material- och verkstadsområdet, bland annat fordon, infrastruktur, medicinteknik, metallurgisk industri, offshore och marin, rymd och flyg, textil och vindkraft.Happiness står bakom produktionen av Swereas publika webbplats berättar Mattias Axelsson för MKSE. Fokus var att skapa...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment