Swesports adderar tre nyheter till sin nylansering

In E-handel, Nyheter, Sitedirect by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

"Search-as-you-type", eller autocomplete search kanske inte tillhör e-handels mest state-of-the art, men SiteDirect och nya kunden Swesports är nöjda med att fått in det i nya releasen. Dessutom finns en smart filtrering med färgval och ny responsiv design i uppdateringen.Swesports säljer sport- och friluftsutrustning inriktat på löpning, längdskidåkning och cykel. Swesports.se säger sig ha allt det du behöver om du är målmedveten träningsmänniska med ett par löparskor på fötterna eller inbiten naturvän....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.