T-röd säljs i mobilen via ny Drupal shop

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Kemetyl och T-röd köper in en ny Drupal-upprättning i regi av Stockholmsbyrån Oxys. Det kommer bli både en ny webbsatsning, en e-handel och tillhörande moduler på Drupal 7. Kemetyl ska satsa mer på det digitala området och även börja kommunicera och sälja mot slutkonsument. Sajten ska även mobilanpassas för T-Röd, T-Blå, T-Gul och T-Grön konsumenter i farten.Även Kemetyl.se återfinns på en Drupal sedan ett tag tillbaka....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment