Takplåtsföretaget väljer SiteDirect GO Commerce Pro e-handel

In E-handel, Nyheter, Sitedirect by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Högsäter Plåt har efter en upphandling valt att köra igång med e-handel på SiteDirect-plattformen - GO Commerce Pro, berättar de. Företaget säljer takplåt, regnvattensystem, maskinhallar och fasadplåt till svenska kunder. Lösningen kommer att göras tillsammans med implementationspartnern Bizkit och innehåller även en integration med affärssystemet Kassanova. "- Vi ser fram emot samarbetet med SiteDirect och Bizkit för att bygga upp en modern och effektiv webbutik." Säger Patrik Airas, Högsäter Plåt....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon