Tankarna bakom att OKQ8 byter från Sitecore till Optimizely Commerce

In Nyheter, Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

OKQ8 har nyligen tagit in en inhouse Digital Experience Platform Owner stationerad i Stockholm och Köpenhamn för att sköta bolagets nya Optimizely Commerce installationer. Det innebär en ny era för bensinbolaget, inte bara sett till fossilt bränsle, men en tid utan Sitecore. I alla fall gällande OKQ8s e-handel. Optimizely i Sverige ser den nya kunden och övertagandet som en stark vinst inom bolaget satsningar på B2B:s specifika behov och allmän B2B-kommers i Norden.

Det danska CMS:et har under lång tid varit synonymt med OKQ8 och en större prestigekund. OKQ8 valde under hela 10-talets början att skala ut sin Sitecore installation för att även inkludera allt Marketing Automation-arbete samt sätta igång ett eget CXM arbete. OKQ8 har jobbat med ett internt online-team tillsammans med danska byråerna THINK – Digital Product Agency och Kraftvaerk för sajterna på Sitecore Experience Platform lösning, integrerad med danska uCommerce och ECM. Tidigare jobbade OKQ8 även med Creuna och Ingo.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Telge Energi släpper ny UX och digital närvaro tillsammans med Söderhavet

OKQ8 ska använda den nya plattformen 2021 för att skapa sig en egen stark förståelse förDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Perf och API-first i Sitecores ”största innovation hittills”


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon