Tapwell köper in Drupal, första inom branschen på plattformen

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Tapwell fokuserar på prisvärda blandare och ska ha vuxit "närmast explotionsartat de senaste åren". Nu behövs en ny open source webb för att hantera nya mål. Wunderkraut fick äran att ta fram Drupal lösningen. Det framgår inte om det blir en 7:a eller 8:a. De primära sajtmålen blir att generera leads samt öka varumärkeskännedomen. Om säljteamets tid när de hanterar nya leads kan minskas är även det bra. SEO är även viktigt och trafiken ska konverteras....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment