Taxi Stockholm byter ut 12 år gammal webb, tar in nya digitala byråer

In Episerver, Nyheter, Wordpressby Martin EdenströmLämna en kommentar

Alldeles nyss lanserade Taxi Stockholm sin helt nya digitala närvaro och webb berättar Gabriel Heijmer, Digital product manager Taxi Stockholm. En efterlängtad lansering, Taxistockholm.se hade innan lanseringen en utdaterad grafisk profil och teknisk lösning för att vara en så pass välbesökt destination. Taxi Stockholm har i samband med förändringen även tagit in ett gäng nya byråer och teknikleverantörer från huduvstaden.

Troligtvis har det omfattande digitala arbete som Cabonline / Taxikurir (med byrån Valtech) och Sverigetaxi (med byrån Grow) genomfört på sistone motiverat bolaget.

Taxi Stockholm har varit en .NET och Episerver användare sedan mer ett decennium tillbaka. Men på grund av en snårig, egenhändigt sönderskriven installation låg de länge kvar på en äldre Episerver version 5 med stora svårigheter att versionsuppgradera. Där jobbade Taxi Stockholm med idag nedlagda New Technology Sweden AB och ett inhouseteam. Men Episerver ersätts nu helt för en ny externwebbssatsning.

Fler artiklar om ämnet:  Knowit tar över 1177.se från tidigare leverantör, omfattande tester innan lansering

Nya byråer och plattformar in är


Vill du läsa hela den här artikeln? Då ser vi gärna att du skapar ett konto. Det är helt gratis.
Använd registreringslänken för att bli MKSE medlem nu. Så kommer du åt allt MKSE.com Premium innehåll. Idag och framöver. Genom att registrera dig hjälper du till att hålla MKSE.com levande. Formuläret tar runt 15 sekunder att fylla i för oss branschproffs. Eller bara fortsätt omfamna kundupplevelsen och låt din webbläsare i gult auto-fill populera in dina personliga uppgifter.

Fler artiklar om ämnet:  Einride köper in ny Digital ID av Forefront
Redan medlem? Påpassligt. Logga in här!

I vissa webbläsare kan en sidomladdning eller F5 klick behövas efter din första inloggning.

Varför bli medlem? MKSE Medlemmar vet mer. Är steget före.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.