TeamSportia introducerar Oracle Adaptive Intelligence i ny e-handel

In AI, Machine Learning, Botar, CXM, E-handel, Nyheter, Oracle ATG Web Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

TeamSportia med Mikael Öhrn CXO berättar under torsdagens NES17 i Malmö att de som bäst håller på att introducera Oracle AI-stöd och "Adaptive Intelligence" som en ny konverterande faktor till den nyss släppta e-handelslösningen på TeamSportia.se. Sena in i e-handelsmatchen vill de nu hamna steget före inom den senaste tekniken och vara tidiga med att lära sig från det AI-stöd Oracle kan ge inom produktsviten Oracle CX och Oracle Commerce Cloud. TeamSportia är en viktig referenskund till Oracle,...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon