Techno Tire öppnar B2B handel på EPiServer Commerce

In Check out/Kassasystem, Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Techno Tire i Örebro har lanserat en ny B2B EPiServer 7 / EPiServer Commerce 1 e-handel framtagen av Ninetech. Satsningen ska styra den svenska däckaffären in i framtiden. Det är en handel för anslutna verkstäder som återfinns bakom inloggning och blir därför svårbedömd.

Techno Tire är en helt ny aktör inom däckbranschen som sett möjligheterna med den digitala affären och dess potential att revolutionera arbetssättet för verkstäder och bilhandlare runt om i landet. Målsättningen är att öka bilhandlarnas lönsamhet genom att tillföra kunskap och tillgång till unika affärslösningar.

Vi har mer på samma ämne:  Snabbväxande IVEO med 46% vinstmarginal köps upp av företagsgrupp

Däckförsäljningen är i dag extremt säsongsbetonad och säljarna på butiksgolvet och i verkstäderna saknar ofta uppdaterade priser på däck, hjul och fälgar. Med den nya lösningen önskar Techno Tire ta ett helhetsgrepp om marknaden genom att erbjuda en helt digitaliserad hantering av prisuppgifter, rekommendationer, tillgänglighet och leveransdatum. Lösningen ska vara enkel att använda, uppdaterad, automatiserad och online.

Leave a Comment