Teknikchef, affärsutvecklingschef och strateg lämnar Creuna. Tar med sig största kontot

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Fler bakslag för Creuna i november. Nu lämnar en trio (!) företaget och tar med sig Stockholm.se kontot. Eller expertisen i alla fall. Creunas prestigekonto som de vunnit priser för senaste åren. Patric Sundling, Thomas Odhelius och Fredrik Hörnsten har ansvarat för strategi, design- och utvecklingsarbetet på Stockholm.se i flera år. De går nu till Mogul. Fredrik Hörnsten blir affärsutvecklingschef på Mogul, han kommer senast från rollen som Business Director på Creuna. Thomas Odhelius lämnar rollen som...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon