Teknikmagasinet i rekonstruktion skyller på e-handel, argumentet håller inte

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Teknikmagasinet står på ruinens brant med ännu ett år av minskad vinst och totala skulder på en bra bit över 150 Mkr. Solna Tingsrätt beslutade nyligen om rekonstruktion för det klassiska bolaget, grundat 1998. Framtiden för det välkända bolaget, med 450 anställda och nya VDn Catherine Margareta Röhstö Sahlgren, ligger nu i ehandels händer. Ska bolaget överleva måste främst Teknikmagasinet.se e-handel prestera ännu bättre, enligt ett uttalande från bolagets ledning. E-handeln då, det är en blott 2,5-årig,...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.