Tekniska verken öppnar trevligt socialt engagemang på EPiServer

In CXM, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Tekniska verken i Linköping öppnar upp sin nya digitala upplevelse på EPiServer 9. Målet var att skapa en behovsanpassad mötesplats för socialt engagemang, resurseffektiva affärer och lösningar Sajten hoppas teamet bakom ska ge ett nytt grepp kring digital kundkommunikation för energibranschen.

Våren 2015 inledde Meridium tillsammans med samarbetspartnern Burro samarbete med Tekniska verken i Linköping som organisationens nya digitala partner.

Den ny lanserade sajten då? En lyckad release med animerade tydliga bakgrundselement, facetterad sök i centrum, genvägar till driftstatus (samt tydliga ikoner för övrigt) och kontakt samt B2C och B2B ingångar. Det finns även en hel satsning på barn. Dessutom hjälper satsningen till att modernisera genom att lyfta fram och dra nytta av teknik som e-faktura och social närvaro (Youtube, Imbox sido-chatt bl a).

Tekniska verken har cirka 260 000 privat- och företagskunder och erbjuder tjänster inom energi.

”– Vi är glada att nu ha lanserat vår nya plattform och kunna följa hur våra kunder tar emot det nya upplägget. Det är egentligen först nu vårt stora arbete mot ökad tillgänglighet, självservice och personifierat innehåll kan börja.”

Säger Magdalena Green, ansvarig digitala och sociala medier på Tekniska verken.

Meridium kliver nu, tillsammans med Tekniska verken, in i nästa fas av projektet vilket bland annat omfattar vidareutvecklingen av Mina Sidor samt framtagande av app.

0st
kunder har Tekniska verken

”– Tekniska verken är en väldigt spännande och utmanande kund att jobba tillsammans med eftersom de har ett modernt mindset kring digital närvaro som återspeglar sig i det engagemang man uppvisar och de satsningar man gör på bland annat webben.”

Kommenterar Fredrik Därth, kundansvarig på Meridium.

Team:
Sofia Nylander, Projektledare
Emelie Rosenqvist, Webbstrateg
Alexander Morell, Webbutvecklare och tekniskt ansvarig
Nathalie Andersson, Webbutvecklare
David Nagy, Webbutvecklare
Patrik Engberg, Koncept- och designansvarig
Jamil Khzam, Interaktionsdesigner

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  B2B för företagskunder framtiden för MQ Marqet

Leave a Comment