Telia Division X nya IoT-plattformspaketering säljs till Rikshem

In AI, Machine Learning, Botar, CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

I dagarna fattar flera stora svenska företag beslut kring val av egen IoT-plattform för framtiden. Det handlar om vilket stöd företag ska köpa in för att börja mappa upp egna pågående, samt framtida, behovet inom IoT-protokoll, egenskaper och integrationer. Samt vilken supporterade partner och plattform de därefter får möjligheten att välja. Telia har på kort tid seglat upp som en större partner inom denna typ av plattformserbjudanden. Rikshem har idag gjort sitt val då de tecknat...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon