TeliaSonera släpper ännu en EPiServer-webb

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Update: TeliaSonera fortsätter rulla ut EPiServer CMS 6-webbar, även nya, historiska tillbakablickssajten TeliaSoneraHistory.com ligger på nya koncern-CMS:et. Just denna EPi kommer från gänget på Winston.

Satsningen är en del av ett samarbete mellan TeliaSonera, LRF (lrf.se/historia kommer 24/5) och Branobel (branobelhistory.com) och två till företag. Fem företag som gått samman och på samma EPiServer-platta valt att bygga sitt varumärke med hjälp av ”History Marketing”. Kul satsning, undrar hur det startade (genom Winston?) om vi kommer få se fler sådana, prispressade samarbeten framöver.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Så resonerade Saab när de valde ny cloud- och innovationspartner

http://www.teliasonera.com/Images/Logo/Telia-Sonera.png

Sajten sportar en hel del flash och bygger som alltid i dessa ”tillbakablicks-webbar” på en tidslinje.

Telia.se är så klart en egen java custom-historia, men nyligen valde TeliaSonera.com EPiServer CMS för koncernsajten. Den har dock inte Winston gjort.

Sogeti och Tieto tillhör även de som levererar webb till TeliaSonera.

Kommentarer

  1. Fantastiskt vacker implementation av EPiServer CMS! Men jag tror mig veta att det är en mindre byrå som levererat denna gång. Cred where cred is due…

  2. Helt sant, jag var inte säker – men Mårten Boman hörde av sig med vem exakt som låg bakom 5 min senare. Pga. jobb kom tyvärr uppdateringen först nu.

Leave a Comment