TeliaSonera släpper ännu en EPiServer-webb

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Update: TeliaSonera fortsätter rulla ut EPiServer CMS 6-webbar, även nya, historiska tillbakablickssajten TeliaSoneraHistory.com ligger på nya koncern-CMS:et. Just denna EPi kommer från gänget på Winston. Satsningen är en del av ett samarbete mellan TeliaSonera, LRF (lrf.se/historia kommer 24/5) och Branobel (branobelhistory.com) och två till företag. Fem företag som gått samman och på samma EPiServer-platta valt att bygga sitt varumärke med hjälp av "History Marketing". Kul satsning, undrar hur det startade (genom Winston?) om vi kommer få se...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Fantastiskt vacker implementation av EPiServer CMS! Men jag tror mig veta att det är en mindre byrå som levererat denna gång. Cred where cred is due…

  2. Helt sant, jag var inte säker – men Mårten Boman hörde av sig med vem exakt som låg bakom 5 min senare. Pga. jobb kom tyvärr uppdateringen först nu.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.