Textalk och Tictail tror på e-handel för var man

In Check out/Kassasystem, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

E-handel ska inte behöva vara en mångmiljonhistoria, eller ett halv miljonsprojekt. Som de case MKSE oftast skriver om. På Nordic eCommerce Summit i Stockholm under försommaren ägnades en hel del tid åt nedräkningen (!) och avtäckningen av Tictail. Stockholmsföretagets koncept är "e-handel lika enkel som Tumblr eller WordPress". Och det verkar ligga i tiden att erbjuda svensken en privat e-handel. Även Textalk, som årligen omsätter 23 Mkr, har skaffat ett nytt manér och en lockkampanj. Produkten...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment