Textalk och Tictail tror på e-handel för var man

In Check out/Kassasystem, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

E-handel ska inte behöva vara en mångmiljonhistoria, eller ett halv miljonsprojekt. Som de case MKSE oftast skriver om.

Nordic eCommerce Summit i Stockholm under försommaren ägnades en hel del tid åt nedräkningen (!) och avtäckningen av Tictail. Stockholmsföretagets koncept är ”e-handel lika enkel som Tumblr eller WordPress”. Och det verkar ligga i tiden att erbjuda svensken en privat e-handel.

Även Textalk, som årligen omsätter 23 Mkr, har skaffat ett nytt manér och en lockkampanj. Produkten ”Webshop Plus” för 490:- per månad erbjuds i så pass allmänna forum som på DN.se startsida. Man tror att morgontidningens målgrupp, gemene man, är redo att sätta upp och driva en egen ehandel.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Shopify skapar egna Zero Party Data, hjälper e-handlare hitta "lookalike"-kunder

http://www.textalk.se/webshop/textalk/gui/logo_2012.png

För femhundringen får e-handlaren den större modellen av de e-handlar Texttalk säljer. Några egenskaper som erbjuds är en integrerad kortbetalning, ett flerbutikssystem, flerspråkstöd och stöd för 7 valutor. Det ska vara relativt enkelt att styra designen.

”Web2.0:iga” utmanaren Tictail har under sina knappa tre månader på banan fått in ett större antal kunder, det twittras rätt friskt om produkten och företaget växt till åtta anställda.

Leave a Comment