Textalk och Tictail tror på e-handel för var man

In Check out/Kassasystem, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

E-handel ska inte behöva vara en mångmiljonhistoria, eller ett halv miljonsprojekt. Som de case MKSE oftast skriver om.

Nordic eCommerce Summit i Stockholm under försommaren ägnades en hel del tid åt nedräkningen (!) och avtäckningen av Tictail. Stockholmsföretagets koncept är ”e-handel lika enkel som Tumblr eller WordPress”. Och det verkar ligga i tiden att erbjuda svensken en privat e-handel.

Även Textalk, som årligen omsätter 23 Mkr, har skaffat ett nytt manér och en lockkampanj. Produkten ”Webshop Plus” för 490:- per månad erbjuds i så pass allmänna forum som på DN.se startsida. Man tror att morgontidningens målgrupp, gemene man, är redo att sätta upp och driva en egen ehandel.

Vi har mer på samma ämne:  Majblomman 2021 blir 35 000 mobila e-handelslösningar med QR-kodstöd

http://www.textalk.se/webshop/textalk/gui/logo_2012.png

För femhundringen får e-handlaren den större modellen av de e-handlar Texttalk säljer. Några egenskaper som erbjuds är en integrerad kortbetalning, ett flerbutikssystem, flerspråkstöd och stöd för 7 valutor. Det ska vara relativt enkelt att styra designen.

”Web2.0:iga” utmanaren Tictail har under sina knappa tre månader på banan fått in ett större antal kunder, det twittras rätt friskt om produkten och företaget växt till åtta anställda.

Leave a Comment