TGI Fridays släpper ny amerikaniserad WordPress av NetRelations

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Restaurangkedjan TGI Fridays i Sverige och Norge tar in NetRelations som ny webbyrå. Sedan den 1 januari 2016 jobbar partnern med hantering, hosting och utveckling av TGI Fridays WordPress-webbplatser i Sverige och Norge. Strax efter nyår lanserades en ny design, baserad på den övergripande amerikanska designen. Fokus är att konvertera besökare via fler bokningar på webbplatsen. Kedjan använder sig av Yoast SEO, Instagram feed, Deconfs GA-dash från 2013 och en stylad Google Maps. ”- NetRelations har mycket effektivt och proaktivt anpassat vår site till...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment