Thermotech kastar ut SiteVision för eZ CMS

In Ibexa, Nyheter, Responsive Design / Mobilwebb, Språkstöd by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Thermotech Scandinavia ska nyligen ha kastat ut sin tidigare plattform SiteVision för att helt bygga om på en open source eZ Platform Enterprise. Det gällde inte bara externwebben men även hela intranätet.Det är en flerspråkig webbplats inriktad på marknadsföring av Termothech produkter i Sverige, Finland och Ryssland. Även intranätet ska byggts responsivt för mobilaccess. Det är vidare ett Symfony 2-baserat projekt med flera inkluderade, kompatibla legacy moduler som Interactive Product Guide, Document/Case Study Generator, SSO m fl. Ulrika Mattisson handlade upp och Zwebb...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment