Thunderful Group ska sälja spel i ny litium B2B-handel

In E-handel, litium, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Spelföretaget Thunderful Group (tidigare Nintento-återförsäljaren Bergsala) som jobbar inom spelutveckling, publishing och distribution av tv-spel, gamingtillbehör och leksaker har just valt Litiums plattform för en ny e-handel. Först ut är affärsområdet Thunderful Distributions digitala B2B-handel med planen att på sikt även lansera en konsumentsajt baserat på samma lösning. "–Efter en djupgående analys landade vi i att välja Litium som en komplett e-handelsplattform, snarare än att bygga vidare på vår befintliga lösning. Tack vare en integrerad PIM-lösning...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon