Thunderful Group ska sälja spel i ny litium B2B-handel

In E-handel, litium, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Spelföretaget Thunderful Group (tidigare Nintento-återförsäljaren Bergsala) som jobbar inom spelutveckling, publishing och distribution av tv-spel, gamingtillbehör och leksaker har just valt Litiums plattform för en ny e-handel.

Först ut är affärsområdet Thunderful Distributions digitala B2B-handel med planen att på sikt även lansera en konsumentsajt baserat på samma lösning.

”–Efter en djupgående analys landade vi i att välja Litium som en komplett e-handelsplattform, snarare än att bygga vidare på vår befintliga lösning. Tack vare en integrerad PIM-lösning och med stöd för såväl B2B- som B2C-möjligheter i samma ”motor” får vi en kraftfull lösning som direkt accelererar vår affär och samtidigt är flexibel för vidareutveckling. Litiums lösning sänker kostnaden utan att begränsa oss i framtida behov. Summan av allt detta gör att vi är trygga i vårt val av Litium.”

Säger Brjann Sigurgeirsson, vd på Thunderful Group.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Nordic Waterproofing köper in flera litium projekt av 3bits

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss