Tictail vill locka över från Shopify, få väntas nappa. Samtidigt köper Ebay Shopify?

In E-handel, Nyheter, Shopify by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Tictails senaste innovation är en ny funktion för CSV-import av produktlistor exporterade från befintliga Shopify e-handelssajter och lösningar.Men frågan är om någon alls är intresserad av ett e-handelsplattformsbyte den vägen? Samtidigt som Shopify bara under 2017 växt med ytterligare 110% (!) visar Tictail upp en ökad förlust för sin verksamhet. Nu om hela minus 30,6 Mkr för 2016, på en fortsatt nästan helt obetydlig omsättning. Det innebär ännu ett år av stora förluster för den svenska...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment