Tidigare e-handel och CMS implementatörer väljer sina Martech favoriter

In Hubspot, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Har ni inte ingått ert partnerskap med rätt martech, online marketing eller marketing automation aktör är det dags att agera nu. Annars är risken att ni inte kommer långt i höstens content, kundupplevelse och e-handelsupphandlingar. Nu har även iStone agerat, de valde att teama upp med samma gäng som bland annat Drupal-starka Wunderkraut, Zooma och iGoMoon fokuserat på de senaste två kvartalen.

Hubspot utsågs som partner då iStone anser att det är ett modernt verktyg till kunder som vill transformera sitt sälj- och marknadsarbete och skapa en bättre kundupplevelse.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Låt Digiday Tech Awards avgöra vilka plattformar som ska in i er martech-stack

iStones storkund Cramo är HubSpot-användare sedan i mars förra året. iStone har byggt upp en del erfarenhet via de projekten.

“ – HubSpot stöttar ett helhetstänk runt ett modernt och integrerat marknads- och säljarbete på ett mycket komplett sätt. Samtidigt är det snabbt att komma igång och passar stor del av vår kundbas. Vi ser fram emot att ta med oss våra egna positiva erfarenheter och introducera HubSpot till många av våra kunder som vill förnya sättet de bedriver marknadsföring och försäljning”

Säger Andreas Olldén, affärsområdeschef iStone Commerce.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Carla elbilshandel köper in nytt e-handelsstöd, bygger "automotive" team

Episerver har under de senaste partnermötena bekräftat att de inte kan eller vill jämföra sig med denna typ av plattformar. Trots allt prat parallellt om kundupplevelsehantering och att vara ”marknadschefens bästa vän”.

Utöver Cramo är Tylö, IVT Värmepumpar, Bosch och SAA flygskola svenska Hubspot-användare.

Alla som väljer Hubspots lösningar i Sverige

Håll koll på det senaste. Här listas alla nyheter.

Leave a Comment