Tidningarna tävlar i bästa prestanda, engagerade besökare kräver 1 sekund laddtid enligt FT.com

In Cloud / Förvaltning, CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

MKSE.com kallade 2016 för "Prestanda-året" under förutsägelserna nyåret 2015/2016. Och visst är laddhastigheten enormt viktig för samtliga aktörer. Det syns hos FT som med dagens släpp av nya FT.com kallar sin webbplats: “One of the fastest in the world,” Med angivna, förvisso https-, laddtider om 1,5 sekunder på desktop och 2,1 sekunder på mobil. FT.com är snabbare än så, från San Jose-servrar. Det går på 0,573 sekunder med C73 i betyg. Statiska query strings, flera host names, DNS lookups och browser cache drar ned betyget...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment