Tieto köper upp Meridium med 60 anställda som bestämmer sin egen lön

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Offentlig sektor fokuserade Episerver partnern Meridium köps idag upp av Tieto. Tieto har gjort flera svenska webbyråförvärv de senaste åren och upplöpet av Kalmarbasrrade Meridium är ytterligare ett i raden. Meridium är 2018 mer fokuserade på digital kundupplevelse och har cirka 60 medarbetare. Med Meridium, en fokuserad spelare på den svenska marknaden med Episerver som kärna vill Tieto ta ytterligare ett steg i strategin att stärka sin position inom digitala kundupplevelser i Norden, och särskilt i Sverige, skriver...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon