Shutterstock

TikTok inleder samarbeten med Hubspot och Salesforce för B2B-marknaden

In Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

TikTok har för första gången börjat samarbeta med ett CRM-företag, menar Hubspot i ett pressmeddelande till MKSE.com. Men samtidigt berättar Salesforce att de börjat jobba med TikTok.

”– Genom samarbetet med HubSpot kan våra kunder effektivare arbeta med sina målgrupper på TikTok. Det passar väl in på vårt fokus att bygga communities och stärka varumärken. Det här är bara början på ett partnerskap som vi tror kommer att hjälpa små och medelstora företag att lyckas både idag och i framtiden.”

Säger Lorry Destainville, som är chef för partnerskap på TikTok. Den nya integrationen mellan TikTok och Hubspot ger små och medelstora företag möjlighet att enklare hitta kunder i sina TikTok communities. HubSpots kunder kan använda TikTok för att öka sin leadsgenerering, centralisera sina leads till en enda kunskapskälla och dra nytta av fördelarna med HubSpots kundplattform.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Sex år senare integreras Acne fullt in i "New Deloitte Digital"

TikTok presenterade samtidigt en no-code integration av leads för Salesforce Marketing Cloud i AppExchange så TikTok-annonsörer kan få leads från TikTok och överföra dem direkt till Salesforce Marketing Cloud.

” – TikTok gör det möjligt för varumärken att nå och engagera sig med nya målgrupper och gemenskaper som de annars inte skulle ha varit anslutna till tidigare. Tack vare det nya sättet människor upptäcker och ansluter till företag är vi glada över att samarbeta med Salesforce för att hjälpa annonsörer att fånga det engagerande TikTok-communityt och förvandla dem till leads,”

Säger samma Lorry Destainville, chef för produktpartnerskap på TikTok, i ett annat inlägg.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Redpill Linpro bygger hyperkommersiell Salesforce enhet