Tillbaka till e-post popups, Firefox och Chrome stryper Push Notifieringar

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Det är inte lätt för den moderne marknadsföraren. Här har ni satsat allt på pushnotifieringar som ett alternativ till email popup formulären. Och så helt plötsligt stryper den största tillverkaren av webbläsare funktionen i senaste uppdateringen. För Google Chrome pushnotifieringar tryckts helt tillbaka i version 80. De anses för störande i webbläsarupplevelsen av Google. De förpassas från att varit ett helt fönster, obligatoriskt att agera på, till att enbart bli en liten symbol i adressfältet. På...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon