Tio bilmärken anlitar The Techno Creatives för UX, innovation och samägda labb

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

The Techno Creatives håller på att ta över rollen som Göteborgs nya byråstolthet. När biltillverkarna måste bli digitala och snabbt leverera olika typer av business cases till egna ledningen är den kreativa tech-byrån tjänster efterfrågade. På senare tid har byrån tagit in nya uppdrag för namnkunniga aktörer som Mercedes-Benz, Volkswagen, Jaguar, Saab, Opel, Geely, Lada, Koenigsegg, Landrover och Autoliv. Dessutom tar de fram koncept och design för företag som Genivi, Liseberg, Telenor, Visteon och Electrolux. På egna...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon