Tolktjänstebolaget satsar på ny UX och Webflow med Upsales

In Nyheter, Webflow by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

DigitalTolk som kallar sig en av Sveriges främsta förmedlare av tolktjänster, lanserade just sin nya hemsida på en Webflow CMS med Upsales marketing automation. Företaget ska vilja tydiggöra egna varumärkesidentiteten, visa upp en ny logotyp, färgschema, typsnitt och bildval.

0 Mkr
språk hanterar byrån
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

”– Vi ville att vår tekniska kompetens skulle avspeglas samtidigt som vi betonar den mänskliga aspekten av vår verksamhet. Den nya designen kombinerar modernitet och djärvhet för att ännu bättre representera DigitalTolks profil.”

Säger Radzion Charnou, Digital Creative Director på DigitalTolk. Ett stort fokus ska ha varit att skapa en smidigare användarupplevelse för nya kunder. Med en tydligare avskiljning mellan utloggat och inloggat läge skapats, för att förenkla navigeringen på hemsidan.

Digitaltolk levererar på 210 olika språk och dialekter.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Campstream för Tesla och Rivian köper in Webflow av Republiken