Tom Wood väljer Oakwood Creative och Shopify e-handel

In E-handel, Nyheter, Shopify by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Modemärket Tom Wood som specialiserat sig på moderna kläder, juveler och denim har valt svenska Oakwood Creative som ny digital byrå. Tom Woods olika kollektioner återfinns hos några av världens största modeåterförsäljare världen över samt i butiker i New York, London, Tokyo samt Milano. Egna e-handeln återfinns på Tomwoodproject.com en Shopify ehandelslösning med stöd från GTM och Conversio....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon