Tombolahjulet för e-handel till Sverige, allt mer gamification för konvertering

In Nyheter, E-handel, Shopify by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Nu kommer de aggressiva, kinesiska säljstödjande e-handelsaktiviteterna även till Sverige. Amerikanska Privy som erbjuder flera olika typer av Marketing software, gamification och konverteringsstödjande funktioner (exit-intent driven pop-ups, notification  light box banners etc.) för främst Shopify har inför 2020 tagit rabatt-tombolahjulet till Sverige. Det har dessförinnan främst varit populärt hos kinesiska e-handlare som Banggood eller Gearbest. Det kallas Spin To Win och är ett javascript som skapar en grafisk tombola i helskärm, förlagd till sidan. Med sex...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon