Toppers Pizza case gav ännu ett år som främsta amerikanska partner

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

I USA och på Episervers större årliga event Ascend 2018 har amerikanska aktören Rightpoint inatt hyllats som Episerver Strategic Partner of the Year 2017. Det för andra året i rad. Rightpoint hade lagom till Ascend i Las Vegas avslutat och skapat ett case av sin kund Toppers Pizza, en pizzakedja på Episervers CMS och Episerver Digital Experience Cloud (trots att huvuddomänen fortfarande återfinns på en .NET baserad DNN Platform CMS). Rightpoint har runt 400 anställda vid nio...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon