Toshiba UK väljer Open Source-sugna EPiServer

In Nyheter, Open source PHP, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström6 Comments

EPiServer UK tuffar på med en större referens. Toshiba konsumentelektronik i England har valt EPiServer CMS 5 som CMS. Lokal implementationspartner är IS Solutions Plc. Sajten ska vara sökmotorvänlig och W3C-compliant. Andra funktioner är: . Product listings by series and by screen size (for televisions) . Multi-tab product information including Flash-based product viewer for high-resolution images . Comprehensive product selector . Comparison tool . Secure contact form . News and reviews categorised by type . Search...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Jaha, så du menar att open-source bara för saker som är passé? Jag förstår inte din riktning i artikeln. Så det som inte är kärnverksamhet kan man release’a som open-source? Open-source görs mest på goodwill och inte affärsmässigt? Hjälp mig förstå vad du egentligen vill säga, Martin!

  2. Jaha, så du menar att open-source bara för saker som är passé? Jag förstår inte din riktning i artikeln. Så det som inte är kärnverksamhet kan man release’a som open-source? Open-source görs mest på goodwill och inte affärsmässigt? Hjälp mig förstå vad du egentligen vill säga, Martin!

  3. @Andreas: Jag tycker det är en solklar avvägning mellan vad EPiServer släpper som öppen källkod. TranslationX och WikiX kan vara intressanta för vissa utvecklare och kunder. Men de ingår ligger i säljtoppen för 2008, vill jag lova.

    Självklart har jag inget generellt emot öppen källkod, det borde mina tidigare hundratals artiklar vittna om.

  4. Författare

    @Andreas: Jag tycker det är en solklar avvägning mellan vad EPiServer släpper som öppen källkod. TranslationX och WikiX kan vara intressanta för vissa utvecklare och kunder. Men de ingår ligger i säljtoppen för 2008, vill jag lova.

    Självklart har jag inget generellt emot öppen källkod, det borde mina tidigare hundratals artiklar vittna om.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.