Trafikanalys bjuder på ämnesområden och följsamhet

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

"Följsamt designade" nya trafa.se öppnade för besökare i oktober. Trafikanalys webbplats har tagits fram av annars utbildningsfokuserade 7minds och Knowit i Sundsvall. Lösningen är byggd på EPiServer CMS och har även en EPiServer Find sökmotor.Syftet med webbplatsen är att sprida kunskap och erfarenheter inom transportområdet. För att bättre tillfredsställa besökarnas behov är den nya webbplatsens innehåll indelad på ämnesområden. Inom ett ämnesområde samlas regeringsuppdrag, nyckeltal, statistik, kommande händelser och remissvar. Det gör att om man jobbar med exempelvis...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.