Trafikverket handlar upp för 57 Mkr av Academic Work

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Trafikverket har nyligen berättat de tecknar ramavtal med Academic Work inom bl a IT-trafikingenjörer, planerare och utredare. Det årliga beräknade kontraktsvärdet är på 57 miljoner SEK med en takvolym på 230 miljoner SEK. Ramavtalet sträcker sig över en period om 2 år, med möjlighet till två ytterligare års förlängning och kan nyttjas nationellt av Trafikverket.

0 Mkr
är avtalet värt
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

Samarbetet innebär att Academic Works konsulter årligen genomgår 10 utbildningsdagar, tillhandahållna av systerbolaget, Brights. Utbildningsdagarna syftar till att ge konsulterna en djupare och områdesspecifik förståelse för att skapa optimala förutsättningar för en snabb och effektiv övergång till sina roller.

”- Vi är oerhört glada att få detta stora förtroende, som är resultatet av en omfattande satsning för att skapa en stark position som en långsiktig och pålitlig partner till Trafikverket. Genom vår redan betydande representation av ambassadörer i organisationen, har vi visat att vår kompetens och kunskap skapar ett verkligt värde. Vi känner stor stolthet över att ha en viktig roll i kompetensutvecklingen på Trafikverket.”

Säger Louise Bagewitz, vd på Academic Work. Optimizely/Episerver kunden Trafikverket gick för två år sedan ut i upphandling kring webb/CX och har innan jobbat med bl a Forefront 2019 och dessförinnan även CybercomCapgemini och HiQ.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  ChatGPT får direkt påverkan på flera martech och IT-yrkesgrupper