Transportföretagen går upp i Episerver DXC, målgruppsanpassar och väljer film

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Nybildade TietoEVRY är klara med en första release, berättar Per Nordin för MKSE.com. Det är Transportföretagen som lanserar en helt ny webb av det nysammanslagna teamet. Den nya sajten har ett ökat fokus på medlemsnytta och samlar Transportföretagens alla branscher och frågor under samma tak. Den nya webben ska fått en effektivare struktur och tydligare navigering. Huvudsyftet är att öka nyttan för Transportföretagens medlemmar att finna nyheter och relevant information. Det ska finnas mer personaliserade strukturer samt...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon