Transportföretagen går upp i Episerver DXC, målgruppsanpassar och väljer film

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Nybildade TietoEVRY är klara med en första release, berättar Per Nordin för MKSE.com. Det är Transportföretagen som lanserar en helt ny webb av det nysammanslagna teamet. Den nya sajten har ett ökat fokus på medlemsnytta och samlar Transportföretagens alla branscher och frågor under samma tak.

Den nya webben ska fått en effektivare struktur och tydligare navigering. Huvudsyftet är att öka nyttan för Transportföretagens medlemmar att finna nyheter och relevant information. Det ska finnas mer personaliserade strukturer samt anpassat innehåll.

” – Den nya webben speglar hela Transportföretagen med alla våra branscher och de frågor vi driver, samlat. Vår organisation har vuxit och utvecklats de senaste åren och därför är det viktigt att webben visar den nya organisationen. Hemsidan är en viktig plattform för oss att kunna vara relevanta och att vår expertis får en modern kanal.”

Säger Mychele Östman, kommunikationschef Transportföretagen.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Norsk AI-chatt dominerar i Sverige, vinner SJ, Systembolaget och Försäkringskassan

Sajten bygger på Episerver Digital Experience Cloud. Transportföretagen har tidigare handlat upp bl a WordPress. TietoEVRY stod för koncept, design, utveckling, mätning samt analys av den nya webbplatsen.

” – Vi befinner oss i dag mitt i ett informationsflöde som innebär att vi behöver hantera en stor mängd nyheter dygnets alla timmar. Därför har den nya webben utvecklats så att den enkelt och smidigt ska vara mera användarvänlig, tydlig och målgruppsanpassad och att den ska kunna tränga igenom i bruset. Rent tekniskt har vi till exempel satsat på att ge utrymme och möjlighet till rörligt material – film – eftersom det är ett av de mest effektiva verktygen för att nå ut med budskap.”

Avslutar Mychele Östman. Följande personer har ingått i projektet:

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Användarna får se på film inför SV.se lanseringen

Transportföretagen: Minna Rahko, projektledare, Joakim Johansson, Ywonne Karlsson, Lena Engstrand, Mattias Olsson, Heléne Johansson.

TietoEVRY: Anders Granberg, projektledare, Marcus Lindblom, Mats Neander, Peter Eriksson.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss