Travel Service, Tranås kommun och SPAR-nämnden nya på Sitevision

In Nyheter, Offentlig sektor, Sitevision by edenstrom4 Comments

I januari har Pulsen kört ut Travel Service och Tranås kommun på SiteVision CMS. Hemsidan är en ganska enkel sak. Fotbollssponsorerna Pulsen seglar upp som en av de ledande SiteVisionimplementatörerna. Andra är Logica, Cybercom och Limepark.

Tranås kommun var ovanligt modern och grafisk för att vara en kommunhemsida. Men så ska också 1925 nyinflyttade invånare lockas innan år 2025. Dock blir inte valideringen helt perfekt.

Och ett gäng IT-tekniker på SPAR-nämnden (Statens personadressregisternämnd) har nyligen själva knåpat ihop den nya webbplatsen i SiteVision. Även den en ganska enkel sak.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Mathem foodtech satsar på innovativ intranätapp av Consid och Sitevision

Kommentarer

  1. Som gammal Tranåsbo är det härligt att se att dom satsar på webben :). Dock vet jag inte om det är helt lyckat med top-flashen som snurrar och rör sig varje gång man byter sida.

  2. Som gammal Tranåsbo är det härligt att se att dom satsar på webben :). Dock vet jag inte om det är helt lyckat med top-flashen som snurrar och rör sig varje gång man byter sida.

  3. Får hålla med Björn här, även jag som gammal Tranåsbo gillar nya sajten. Det kanske blir en ”I hjärta Tranås”-tee trots allt.

  4. Får hålla med Björn här, även jag som gammal Tranåsbo gillar nya sajten. Det kanske blir en ”I hjärta Tranås”-tee trots allt.

Leave a Comment