cybercom, Limepark, logica, pulsen, SiteVision Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision

Travel Service, Tranås kommun och SPAR-nämnden nya på Sitevision

In Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by edenstrom4 Comments

I januari har Pulsen kört ut Travel Service och Tranås kommun på SiteVision CMS. Hemsidan är en ganska enkel sak. Fotbollssponsorerna Pulsen seglar upp som en av de ledande SiteVisionimplementatörerna. Andra är Logica, Cybercom och Limepark. Tranås kommun var ovanligt modern och grafisk för att vara en kommunhemsida. Men så ska också 1925 nyinflyttade invånare lockas innan år 2025. Dock blir inte valideringen helt perfekt. Och ett gäng IT-tekniker på SPAR-nämnden (Statens personadressregisternämnd) har nyligen själva...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Som gammal Tranåsbo är det härligt att se att dom satsar på webben :). Dock vet jag inte om det är helt lyckat med top-flashen som snurrar och rör sig varje gång man byter sida.

  2. Som gammal Tranåsbo är det härligt att se att dom satsar på webben :). Dock vet jag inte om det är helt lyckat med top-flashen som snurrar och rör sig varje gång man byter sida.

  3. Får hålla med Björn här, även jag som gammal Tranåsbo gillar nya sajten. Det kanske blir en “I hjärta Tranås”-tee trots allt.

  4. Får hålla med Björn här, även jag som gammal Tranåsbo gillar nya sajten. Det kanske blir en “I hjärta Tranås”-tee trots allt.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.