Tre byråer som öppnar upp nya kontor till årsskiftet

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Året börjar med flera nya etableringar av kontor. Dels är det Webstep som startat en till verksamhet i Uppsala. Det blev det tredje svenska Webstepkontoret som ska sysselsätta IT-experter inom främst arkitektur och systemutveckling. Spritt över Norden har Webstep närmare 400 anställda.

Även webbyrån Petra har öppnat ett andra kontor, det på plats i Finland där de jobbar med kunder som SSAB och Stora Enso och redan omsätter runt 10 Mkr.

Det blir en säljnod med blott en anställd först, men med hjälp av ett eget, nytt AI-stöd hoppas de på ett effektivt sätt kunna hjälpa finska företag att:

”Anpassa och ”rikta” sina digitala projekt bättre mot olika målgrupper.”

Dessutom har snabbväxande Consid öppnat ett nytt kontor i Bleking samt fördubblat sina kontorsytor i kontoren i Stockholm och Norrköping.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Dollarstore gör comeback inom e-handel, nysatsar med Litium SaaS. Så ser strategin ut

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss