Tre byråer som öppnar upp nya kontor till årsskiftet

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Året börjar med flera nya etableringar av kontor. Dels är det Webstep som startat en till verksamhet i Uppsala. Det blev det tredje svenska Webstepkontoret som ska sysselsätta IT-experter inom främst arkitektur och systemutveckling. Spritt över Norden har Webstep närmare 400 anställda. Även webbyrån Petra har öppnat ett andra kontor, det på plats i Finland där de jobbar med kunder som SSAB och Stora Enso och redan omsätter runt 10 Mkr. Det blir en säljnod med...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon