Tre e-handel blev en för Elvine, bygger responsiv Panagora lösning

In E-handel, Nyheter, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Panagora har en ny kund i klädmärket Elvine. De har hjälpt nätbutiken med en rejäl uppdatering av e-handeln. Nu ska bättre förutsättningar ha skapats för en stärkt varumärkesbild och en modernare e-handelslösning har kommit på plats. Tre tidigare lösningar har blivit en responsiv site. "- Layouten har blivit mer dynamisk och kampanjytorna tillåter större flexibilitet, så att Elvine enkelt kan administrera sina kreativa idéer och arbeta med olika bildformat. Genom att slå ihop de tre tidigare...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon