Tre släpper ny WordPress satsning

In Nyheter, Open source PHP, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Bazooka fick ansvaret att ta fram operatören Tres nya musiksatsning Stage3. I samarbete med ett antal artister per år ska innehåll skapas och nya musikupplevelser, live samt digitalt, tas fram.Webbplatsen ska på ett levande och intresseväckande vara en samlingsplats. Bazooka har tillsammans med PassionLab tagit fram WordPress-lösningen som valdes då det behövdes ett flexibelt CMS med fokus på användarvänlighet. Samt ett administrationsflöde som enkelt kunde hanteras av den redaktör som för stunden arbetade med sajten. Måns Zelmerlöv och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment