Tres nya online marketing avdelning väljer att designa om, ökar avsluten med 220%

In CXM, Microsoft .NET, Nyheter, Online Marketing, Optimizely/Episerver, Teknik by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Vilken typ av organisation är bäst för att bygga kundupplevelse, analys och online marketing? Ta in extern expertkonsultation, bygga inhouse avdelningar eller temporärt outsourca hela marknadsavdelningen för att få in rätt digital kompetens? Tre klarar sig bäst själva. De har numera en omfattande online marketing avdelning som jobbar med analys, UX och alla de övriga delarna. Och det teamet, med lite hjälp från huskonsulten isotop, har efter några månader av planering och jobb just släppt den senaste...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon