Tres nya online marketing avdelning väljer att designa om, ökar avsluten med 220%

In CXM, Microsoft .NET, Nyheter, Online Marketing, Optimizely/Episerver, Teknik by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Vilken typ av organisation är bäst för att bygga kundupplevelse, analys och online marketing? Ta in extern expertkonsultation, bygga inhouse avdelningar eller temporärt outsourca hela marknadsavdelningen för att få in rätt digital kompetens?

Tre klarar sig bäst själva. De har numera en omfattande online marketing avdelning som jobbar med analys, UX och alla de övriga delarna. Och det teamet, med lite hjälp från huskonsulten isotop, har efter några månader av planering och jobb just släppt den senaste iterationen av köpflödet på Tre.se.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Strategiska bedömningar och utvärderingar säljer fortsatt bra hos martech-husen

Flödet ska helt gjorts om för att bli mer minimalistiskt, rent, med stora fria ytor och ett nytt ”most viable product approach”. Tillsammans med förändringarna i utcheckningsflödet ska uppdateringarna hjälpt till att öka konverteringarna med 220% jämfört med den tidigare startsidenavigationen, berättar Caludio Moyano, Head of Online Interaction, nu i november. Nu hoppas Tre sälja fler iPhone X i jul med re-designen.

Tre.se är en Episerver CMS användare.

Intresserade av Adobe Experience Cloud?

Representanter från MKSE.com har ansvarat för strategiarbete samt upphandling åt kunder som SJ.se, Avanza.se och TeliaSonera. Kontakta oss.