Triggerfish lanserar tre kunder på nya WordPress ACF konceptet

In Headless / Decoupled CMS, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Triggerfish fortsätter trycka ut WordPress på löpande band. Den senaste tidens releaser är: Effectplan.com (Väldigt snabbmatad produktwebb för ett planeringsverktyg) Zanita.com (Fotografen Zanita Whittingtons site) Hoistgroup.com (Hotellsystemleverantörföretags nya webb) Teamet berättar för MKSE.com att nytt är att de istället för att förlita sig på templates i WordPress använt Advanced Custom Fields, ACF (ett koncept inom WordPress) som bygger på ”page components” eller blocks. Dessa ska möjliggöra frihet i global förändring över tid, både i design och funktionalitet (lättare att ändra, lättare att...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Roligt, det ser bra ut! ACF har helt klart sina fördelar dock tror jag mer på att ordna fält på egen hand för flera anledningar.

Leave a Comment