Triggerfish lanserar tre kunder på nya WordPress ACF konceptet

In Headless / Decoupled CMS, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Triggerfish fortsätter trycka ut WordPress på löpande band. Den senaste tidens releaser är: Effectplan.com (Väldigt snabbmatad produktwebb för ett planeringsverktyg) Zanita.com (Fotografen Zanita Whittingtons site) Hoistgroup.com (Hotellsystemleverantörföretags nya webb) Teamet berättar för MKSE.com att nytt är att de istället för att förlita sig på templates i WordPress använt Advanced Custom Fields, ACF (ett koncept inom WordPress) som bygger på ”page components” eller blocks. Dessa ska möjliggöra frihet i global förändring över tid, både i design och funktionalitet (lättare att ändra, lättare att...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Roligt, det ser bra ut! ACF har helt klart sina fördelar dock tror jag mer på att ordna fält på egen hand för flera anledningar.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.