Triggerfish och Some Guys bygger e-handel åt Ohlssons tyger

In Check out/Kassasystem, Microsoft .NET, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Triggerfish med egna Microsoftbaserade e-handelsprodukten Triggerfish Triggershop har fått förtroendet att bygga e-handel åt Ohlssons tyger. Det gläder Triggerfishs VD Jakob Pernvik som "ser fram emot säljresultatet från webbshopen". Ohlssons är en av Sveriges äldsta och största tygkedjor med 12 butiker runt om i Sverige. Implementationspartner är Some Guys....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Hmmm, då önskar jag dem lycka till. Har själv precis gjort en utvärdering av olika e-handelsplattformar, både open source och microsoftbaserade. Kom till slut fram till att ”best buy” för våra behov var en lösning från Dynamicweb. (http://www.dynamicweb.se)
    Gillar att man kan bygga lösningen stegvis.

Leave a Comment