Audio Video företaget kom snabbt igång med Accelerator för B2B e-handel

In Nyheter, E-handel, litium by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Tura Scandinavia, en nordisk distributör av tillbehör inom Audio, Video, Mobil, Data, Foto, TV, Gaming och SDA, är senaste användaren av Litium B2B SaaS e-handel. Peder Holmberg, tillförordnad vd på Litium, är nöjd med samarbetet kring Tura Scandinavias e-handelsplattform.

Tura Scandinavia upplevde att att deras tidigare e-handelsplattform inte utvecklades i en takt som täckte deras behov. Tura scannade av marknaden i jakt på en mer framtidssäker lösning och ville även ha en lösning som gick snabbt att komma igång med. Litiums Accelerator användes för en startklar sajt med färdiga moduler som därefter anpassades med ytterligare funktionalitet. Litiums tekniska partner 3bits fick i uppdrag att sy ihop lösningen utifrån Turas önskemål. Då togs fakturasök och reklamation fram.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  E-handel nu effektivare än mänsklig interaktion inom B2B

Nils Bernlo, System Manager på Tura Scandinavia, berättar om valet av Litium:

”– Det adderade kanalstöd som Litium ger medför bland annat att det blir lättare att hantera flera olika språk på sajten, en stor fördel för oss som verkar i flera olika länder. Att det samtidigt finns en lokal, svensk förankring och möjlighet att lätt kunna få support bidrog även till beslutet att välja Litium.”