Audio Video företaget kom snabbt igång med Accelerator för B2B e-handel

In Nyheter, E-handel, litium by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Tura Scandinavia, en nordisk distributör av tillbehör inom Audio, Video, Mobil, Data, Foto, TV, Gaming och SDA, är senaste användaren av Litium B2B SaaS e-handel. Peder Holmberg, tillförordnad vd på Litium, är nöjd med samarbetet kring Tura Scandinavias e-handelsplattform. Tura Scandinavia upplevde att att deras tidigare e-handelsplattform inte utvecklades i en takt som täckte deras behov. Tura scannade av marknaden i jakt på en mer framtidssäker lösning och ville även ha en lösning som gick snabbt...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon