Turtle Wax släpper svensk brand store och e-handel mot slutkonsument

In E-handel, litium, Nyheter by Martin Edenström

Turtle Wax, världens största tillverkare av bilvårdsprodukter för konsument, satsar på att nå konsumenten direkt via egna digitala kanaler. I Norden har generalagenten SEAB nu släppt en Turtle Wax e-handel på svenska. I samband med Bilsport Performance & Custom Motor Show 2019 lanserades den nya e-handeln Bilvård.se med enbart Turtle Wax-produkter.

“- Vi lanserar vår nya sajt för att stärka vår digitala närvaro och jobba med fler kanaler för att nå ut till slutanvändarna av våra produkter. Vi har strävat efter att lansera en sida där man kan hitta information kring våra produkter, inspiration kring bilvård och söka ny kunskap i sitt bilvårdande och i slutändan självklart stärka varumärket Turtle Wax.”

Berättar Viveca Löf svensk e-handelsavsvarig. Den nya e-handeln för Norden bygger på Litium 7 och en integration till affärssystemet Microsoft Dynamics NAV, som synkroniserar produkter, priser, lagersaldo, kunddata och ordrar. Leverantör är svenska Motillo.

Fler artiklar om ämnet:  Belysningsföretaget kastar ut kundresefattigt WordPress och inRiver, Litium in

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss