Turtle Wax släpper svensk brand store och e-handel mot slutkonsument

In E-handel, litium, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Turtle Wax, världens största tillverkare av bilvårdsprodukter för konsument, satsar på att nå konsumenten direkt via egna digitala kanaler. I Norden har generalagenten SEAB nu släppt en Turtle Wax e-handel på svenska. I samband med Bilsport Performance & Custom Motor Show 2019 lanserades den nya e-handeln Bilvård.se med enbart Turtle Wax-produkter. "- Vi lanserar vår nya sajt för att stärka vår digitala närvaro och jobba med fler kanaler för att nå ut till slutanvändarna av våra...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon