Två års webb-research över, Market.se helt omgjord för nya utmaningar och behov inom målgruppen

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Det tog mer än 2,5 år, men nu ska Market vara på gång med en ny sajt för Market.se. Den tidigare Drupal-användarens nya sajt kommer att bestå av en premiumavdelning med fördjupande material och en gratisdel för snabba aktuella nyheter. Allt släpps i juni.Arbetet bestod av två års research och utveckling samt sex månaders slutproduktion på Hakon Media. Researchen ska bl a bestått av prata med läsare inom hela detaljhandeln för att förstå deras utmaningar och behov. Premiumdelen...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment