Två nya kunder på SiteDirect GO e-handelsplattform

In E-handel, Nyheter, Sitedirect by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Bizzlight som säljer energieffektivt LED-ljus både till privatpersoner och företag gör en satsning på sin e-handel och införskaffar även en uppgraderad SiteDirect GO Commerce. "– Nu när det var dags att uppgradera vårt gamla system så var det ett enkelt beslut att fortsätta samarbetet med SiteDirect. SiteDirect GO har alla de funktioner vi sökte redan på plats i sitt grundutförande vilket underlättar mycket." Säger Magnus Värmå, VD på Bizzlight. Instrumentcenter är ytterligare en SiteDirect-kund som har...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon