Två nya WordPress lanseringar från Avantime

In Google Maps, Nyheter, Open source PHP, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Avantime är klara med två nya WordPress releaser. Dels är det EiendomsMarkedet, som fått en ny sajt med ett nyhetsflöde som integrerats DNB Eiendoms bostadsportal. Hela sju personer fanns med i det WordPress-teamet, enligt Avantimes releaseinformation. Team: Erik Haglund (Kundansvarig) Fredrik Sveijer (Projektledning) Maria Ardstål (Projektledning) Per Almhorn (Utveckling) Fredrik Stolpe (Utveckling) Miroslaw Marcinkowski (Utveckling) Thomas Larsson (Art Director) Samtidigt meddelas även om nya Nexus Marine, en sajt till en av de ledande tillverkarna av navigationsinstrument för...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.