TVDags förnyar, kastar ut Drupal för custom WordPress

In Content Marketing, Drupal, iPhone, Responsive Design / Mobilwebb, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Johan Sjöstrand och co. har gjort ett hästjobb med att uppgradera TVDags.se. Inte minst tekniskt, för MKSE.com berättar han att sedan förra versionen har Drupal fasats ut.

Ett smärre Drupal legacy finns kvar, för viss import-hantering i bakgrunden. Det ska kastas ut på sikt. Under åren har Drupal byggts bort det mer och mer och används inte alls för presentation längre.

Istället används WordPress i den nya versionens grund för att göra skribenterna nöjda. Inte heller den används för presentation, presentation är numera ett egenbygge.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Assessio satsar globalt med Wordpress och martech-stöd från Zendesk

TVDags.se är även modern sett till utformningen, det är en release med mycket content marketing baktanke, aktiva skribenter har knytits till uppdateringen för att skapa en kombinerad tjänst med tillhörande välskrivet textinnehåll med tillhörande bildmaterial. Det finns dessutom kända profiler bakom satsningen. Något som ligger väldigt rätt i tiden.

Under veckan uppdateras fortfarande vissa saker, som RSS etc.

Kommentarer

  1. Ska även nämnas att mannen på bilden är Kjell Häglund – så det inte sker förväxling med Johan Sjöstrand. Nysatsningen är ett samarbete

Leave a Comment