Twoday rivstartar med ny VD, vinner myndighetskund

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Tietoevrys tidigare vd för Tietoevry Create Christian Pedersen är numera VD och ansvarig ledare för Twoday, som är verksamt i Norge, Sverige, Danmark, Finland och Litauen. Christians mål ska vara att skapa en mer medarbetardriven organisation med IT och affärsdesign i fokus.

” – Twoday är på en spännande resa och jag ser fram emot att tillsammans med enastående kollegor ta mig an uppgiften att förverkliga företagets tillväxtambitioner. Företaget har ledande expertis inom områden som artificiell intelligens, mjukvaruutveckling och tjänstedesign, och levererar avancerade digitala lösningar till ett brett spektrum av offentliga och privata kunder. Jag är stolt över att ha fått förtroende att under kommande år leda företaget på dess resa.”

Säger Christian PedersenDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Consid bakom Dollarstores nya e-handel på Litium Commerce Cloud


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon