Tyresö kommun köper in W3D3 ECM till EPiServer

In ECM, Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver, W3D3 by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Tyresö kommun köper in mer ECM från Formpipe. Nu är det W3D3 ECM produkten Document Converter by Formpipe som ska användas för att förenkla konvertering av dokument.Den ansluter till en befintlig installation av ECM-produkten W3D3. Document Converter modulen konverterar filer från ett antal filformat till PDF – direkt via användargränssnitten i Formpipes ECM-produkter för e-förvaltning.Kommunen är annars fortfarande en EPiServer användare. Tyresö ligger på en äldre version av EPiServer framtagen av Avantime Group AB för mer än fem år sedan....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.