Uberduck Uberbots erbjuder kändisars AI-röst till callcenters

In AI, ChatGPT, Machine Learning, CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Uberduck.ai ska snart få sin spännande, B2B-inriktade kollega lanserad. Antagligen den tekniska lösning som gjorde att bolaget fått in ny finansiering. Uberduck är en tjänst för att artificiellt skapa syntetiska varianter av hiphopare som Eminems stämma och därefter låta dem rappa fram vilka budskap som helst ovanpå kända slingor. Bolaget har väckt viss uppmärksamhet på sistone eftersom det anses som nästa steg efter text- och bild-AI att även få deepfake-motsvarande röster att säga vad som helst.

Vilka svenska bolag har redan spenderat för mycket på fel headless-stöd och eventuellt missmatchade digitalstöd? Ett MKSE Patreon Premium-konto öppnar upp för MKSE.com Lens och direktkontakt med innovation tech samtal. Prova gratis – en begränsad period.

Det finns ett gratiskonto med 4000 röster och fem gratis skapade ”klipp”. B2B versionen Uberbots kommer rikta sig mot callcenter- och supportverksamheter där man vill låta kunder ta del av kända personers röster för att sköta den egna kommunikationen med dagliga prospects och kunder.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  AI från självkörande bilar släpps loss för att designa i IKEA.com och IKEA-appen