Ukrainautvecklade WCC på EPiServer Community/Forward Search imponerar

In Chatbots, Community, Facebook Pages, Google Maps, Nyheter, Offshore development, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comments

En nyhet från Danmark. World Climate Community (WCC) har valt EPiServer Community 3 av offshore-satsande (Ukraina) partnern Ciklum när de byggt en ny portal för klimatdebatt. Danska Forward Search har bidraget med webbplatssökning i projektet.

wcc

WCC är Köbenhamns Kommuns internationella portal for klimat- och miljödebatt, lanserad i anslutning till FN:s klimatkonferens COP15 den 7-17 december.

Har inte alltför mycket åsikter om webbreleaser utanför moderlandets gränser, men måste säga att denna lansering kändes fräsch.

Google Maps’en bjuder in till interaktivitet, speakers corner i Flowplayer free ser bra ut och kalendern är presenterad på ett innovativt sätt. EPiServer verkar sponsrat för övrigt, de har fått en stor reklamplats. Kanske något för kommande kunder att ta rygg på om de tycker EPiServer-licensen är väl dyr? WCC är bäst ibland de senaste månadernas EPiServer community släpp.

Forward Search hoppas även kunna utmana Siteseeker om den svenska EPiServer sökmarknaden.

Kommentarer

Leave a Comment